Eetbare wijn met een sociaal randje: de samenwerking tussen Vinoos en Scalabor
Toen Mireille Reuling, oprichter van Vinoos, droomde van een product dat mensen...

Maart is complimentenmaand bij Scalabor. Dan zetten we onze collega’s, samenwerkingspartners, opdrachtgevers en klanten nog eens extra in het zonnetje. Vandaag is het compliment voor onze horeca collega’s van de bedrijfsrestaurants op de vestigingen in Arnhem en Bemmel. Onze kok Zeki heeft samen met zijn collega’s een speciale actie opgezet voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Twee dagen werden er Turks en Syrische gerechten gemaakt en verkocht. De volledige opbrengst van deze dagen gaat naar Giro 555.
Er is € 1.000,- opgehaald!
Toen Mireille Reuling, oprichter van Vinoos, droomde van een product dat mensen...
Een pand met een missie De staalconstructie is geplaatst en de eerste...
Maak kennis met Maral. Ze komt oorspronkelijk uit Iran en woont nu...