Naar de inhoud

Zoekresultaten

Scalabor illustratie

Scalabor, divers en veelzijdig!

Scalabor is hèt sociaal ontwikkelbedrijf voor Midden-Gelderland. Maar we zijn zoveel meer dan dat. Want naast dat we voor veel bedrijven werken met in- en ompak werkzaamheden en de volledige e-fulfilment van websites verzorgen, zie je ons overal!

Zo verzorgen we vele parken en plantsoenen in en rondom Arnhem, doen we schoonmaakwerkzaamheden op veel locaties, bieden we ondersteuning in de zorg en helpen we mee met de postbezorging in de regio. Ook hebben we onze eigen fietsenwerkplaats en maken we al meer dan 60 jaar de enige échte Jumbo fietspomp.

Maar daar blijft het niet bij… Want onze collega’s werken ook in de meest inclusieve Intratuin, die staat in Arnhem, met tuincafé De Proeftuin. Bovendien werken onze collega’s in onze eigen kwekerij in Bemmel, waar ze o.a. meehelpen met het maken van groendaken en hanging baskets en hedera vlechten voor kant-en-klare schuttingen.

Daarnaast leiden we op voor diverse sectoren, zoals de horeca, logistieke diensten en groenvoorziening. Kortom, Scalabor is divers en veelzijdig! Ga maar met je muis over de afbeelding hierboven, klik op de diverse onderdelen en kom erachter wat we allemaal doen.