Naar de inhoud

Zoekresultaten

Sociaal ondernemen

Bent u een bevlogen werkgever die graag sociaal onderneemt? Dan heeft u misschien een leuke werkplek voor één van onze arbeidsgekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Dit loopt uiteen van ongeschoolde, gemotiveerde tot geschoolde medewerkers met een verschillend opleidingsniveau.

Intratuin Arnhem

Ook kunnen wij u helpen bij het invullen van de Participatiewet. Vanuit het Kabinet en de sociale partners is een onderdeel van deze wet de Banenafspraak. Wij kijken graag met u mee om hieraan te voldoen.

Daarnaast zijn wij goed bekend met ondernemerschap en werkprocessen. Samen zorgen we ervoor dat mensen actief kunnen meedoen in de maatschappij en dat u door kunt gaan met uw onderneming. Ook steeds vaker wordt de sociale factor meegewogen bij aanbestedingen. Wij denken graag met u mee bij het creëren van extra werk(ervarings)plaatsen voor mensen met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt.

Veel werknemer voor weinig zorgen

Je overweegt iemand met afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen, maar vraagt je af wat hierbij komt kijken. Logisch! Graag neemt Aan de Slag personeelsdiensten je daarom mee in de mogelijkheden en maken we je bekend met hoe wij jouw bedrijf hierbij kunnen ontzorgen.

Je wilt een medewerker uit de Participatiewet inzetten binnen je organisatie, maar j kunt of wilt deze medewerker zelf (nog) geen contract bieden. Aan de Slag biedt juridisch werkgeverschap voor medewerkers die vallen onder de Participatiewet. Het voordeel hiervan is dat leiding en toezicht gewoon bij jou als inlener blijven. Zo draait een medewerker helemaal mee in uw werkproces en voelt zich optimaal betrokken bij jouw organisatie gelijkheden en maken we je bekend met hoe wij jouw bedrijf hierbij kunnen ontzorgen.

Aan de slag Personeelsdiensten