Naar de inhoud

Zoekresultaten

Beheer fietsenstallingen

Scalabor biedt betrouwbare en gratis bewaakte fietsenstallingen in Arnhem, waaronder de fietsenstalling op het Gele Rijdersplein, onder Winkelcentrum Musiskwartier op het Velperplein en de fietsenstalling in winkelcentrum Kronenburg. Ons serviceteam staat ook klaar om u te helpen bij de fietsenstalling bij het station in Elst.

Onze fietsenstallingen zijn niet alleen veilig, maar ook gemakkelijk te bereiken en te gebruiken. We begrijpen het belang van fietsveiligheid en gemak in de stad. Onze mensen zijn betrokken en staan graag voor de bezoekers klaar, zo kunt u uw fiets met een gerust hart parkeren.

Of u nu gaat winkelen, werken of de stad verkent, Scalabor zorgt voor uw fiets. Bezoek onze bewaakte fietsenstallingen in de binnenstad van Arnhem en bij het station in Elst, en maak uw fietservaring nog aangenamer. Bij Scalabor staat uw fiets veilig!

Serviceteam Elst

Wist je dat Scalabor ook service verleent op het Station in Elst? Daar werkt een geweldig serviceteam, weer of geen weer! Met enthousiasme en geduld zorgt het serviceteam ervoor dat fietsen goed worden gestald wanneer haastige reizigers dat niet kunnen, helpen ze waar nodig met kaartjes kopen en instappen, en houden ze het stationsgebied schoon.