Naar de inhoud

Zoekresultaten

Werken in Diensten

Uw betrouwbare partner voor dienstverlenende werkzaamheden

Scalabor staat voor u klaar als uw vertrouwde partner voor uitgebreide facilitaire oplossingen. Onze medewerkers zijn er om u te ontlasten en uw zakelijke omgeving soepel te laten draaien. Met een divers aanbod aan facilitaire diensten, waaronder schoonmaak, catering, beveiliging en receptie, zorgen wij voor een optimaal functionerende werkomgeving.

Schoonmaakdiensten

Onze professionele schoonmaakdiensten gaan verder dan het oppervlakkig reinigen. We streven naar een hygiënische en aangename werkomgeving. Ons schoonmaakpersoneel creëert een schone  werkplek waar het fijn is om te werken.

Horeca

Met onze horecatrajecten worden deelnemers in korte tijd begeleid in en opgeleid tot keukenassistent. Zij werken in onze eigen personeelsrestaurants op de Driepoortenweg en op de kwekerij in Bemmel, in ons eigen tuincafé De Proeftuin in de Intratuin Arnhem en bij horecabedrijven.

Zorg

Ook in de zorgsector zijn onze collega’s actief, zowel in ziekenhuis Rijnstate als bij diverse zorginstellingen.

Veiligheid als prioriteit

De veiligheid van uw bedrijf en personeel is van het grootste belang. Onze beveiligingsdiensten bieden gemoedsrust en bescherming. Met ervaren beveiligingspersoneel zorgen we voor een veilige werkomgeving.

Gastvrije receptiediensten

De receptie is het visitekaartje van uw bedrijf. Onze professionele receptionisten verwelkomen gasten met een glimlach en bieden een vriendelijke, gastvrije ervaring.

Bij Scalabor begrijpen we dat een goed georganiseerde werkomgeving bijdraagt aan het succes van uw bedrijf. Onze facilitaire diensten zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en uw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren. Kies voor Scalabor en ervaar onze facilitaire oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen bijdragen aan uw succes: Judith Salemink, zij is bereikbaar via j.salemink@scalabor.nl of 06 57 56 08 26.