Naar de inhoud

Zoekresultaten

Detachering

Individuele detachering en plaatsing

Wij doen er alles aan om een goede match te vinden tussen uw bedrijf en de talenten van onze medewerkers. Bij individuele detachering zorgt u als werkgever voor de dagelijkse aansturing. De detacheringsconsulent van Scalabor is verantwoordelijk voor een goede sociale begeleiding van de medewerker. SW-medewerkers ontvangen een detacheringscontract. Medewerkers uit de Participatiewet krijgen een dienstverband, meestal met loonkostensubsidie. Trajectdeelnemers krijgen een leerwerkplek-overeenkomst.

Groepsdetachering en werken op locatie

Wij detacheren ook groepen medewerkers van Scalabor. Zij kunnen bijvoorbeeld bij uw bedrijf werken bij een onderdeel van het productieproces. In overleg met u richten wij dat in. Als werkgever zorgt u voor de aansturing, maar wij kunnen dat ook voor u organiseren door het meeleveren van een productieleider/werkbegeleider. Daarnaast faciliteert Scalabor in het organiseren van vervoer, het leveren van gereedschap of inhoudelijke kennis en sociale begeleiding.

De groepsgrootte van groepsdetachering is heel divers en kan uiteenlopen van 90 medewerkers in een productieproces of een groepje van vijf medewerkers.

Wij ondersteunen u graag bij het aanvragen van loonkostensubsidie of loondispensatie. Ook geven wij u advies over Social Return On Investment (SROI).