Naar de inhoud

Zoekresultaten

Tuincafé de Proeftuin

De Proeftuin is meer dan alleen een gezellig tuincafé met (h)eerlijk eten en drinken. Het is onderdeel van arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor. Dat houdt in dat in de Proeftuin mensen werken, met een afstand tot de arbeidsmarkt. En dat maakt de Proeftuin tot een fijne werkervaringsplek, waar mensen kunnen doorgroeien! Onder leiding van chef-kok Sjaak Vincent ontwikkelen ze zich tot ware horecaspecialisten.

Bij de Proeftuin werken we met verse en lokale producten en we letten natuurlijk ook op duurzaamheid. Zo maken we dus die (h)eerlijke maaltijden.

Groente uit eigen tuin

In onze Belevingstuin hebben wij een eigen moestuin waaruit de kok dagelijks zijn verse producten haalt die worden gebruikt voor de bereiding van onze gerechten. Daardoor smaken onze gerechten in ons restaurant nog veel beter!

Kijk voor meer informatie op de website van tuincafé de Proeftuin.

“Het mooie aan mijn werk vind ik het begeleiden van de mensen en het samen brainstormen over en maken van mooie, lekkere en verse gerechten. De Proeftuin is de laatste stap van onze interne horeca-opleiding. Mensen in een echte horeca omgeving opleiden, waar ze hun talent kunnen inzetten en kunnen doorgroeien zonder beperkingen te zien, dát is de kracht van de Proeftuin.”
Sjaak Vincent, chef Proeftuin