Naar de inhoud

Zoekresultaten

Inclusief Werkgeversnetwerk Samen voor een Baan

Inclusief ondernemen is ondernemen met impact. Werkgevers die inclusief ondernemen bieden medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans in hun organisatie door een betaalde baan of werkervaringsplaats. Want meedoen maakt zoveel gelukkiger. Daarom bundelen we de krachten van inclusieve ondernemer in onze regio in het Samen voor een Baan-netwerk. We combineren het ieders netwerk en kennis om zoveel mogelijk mensen aan een passende en duurzame baan te helpen. Doet u mee? Aanmelden kan via www.samenvooreenbaannetwerk.nl

Lid wordenBent u werkgever in de regio Midden-Gelderland en heeft u met succes medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst of de ambitie om hiermee aan de slag te gaan? Sluit u dan aan! Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan het netwerk; u betaalt een maatschappelijke contributie door te werken met medewerkers uit de doelgroep.

Inspiratie in Inclusief Magazine
Ter inspiratie: blader door ons Inclusief Magazine; bomvol verhalen over inclusief ondernemen in onze regio. Over hoe het werkt en dat het werkt! Met ondermeer een voorwoord van staatsecretaris Bas Van ’t Wout en praktijkverhalen van bijvoorbeeld Rijnstate, Sportbedrijf Arnhem, Presikhaaf Schoolmeubelen, en Dudok.