Naar de inhoud

Zoekresultaten

Werk uitbesteden: sociaal ondernemen met Scalabor

Wilt u (een deel van) uw werk uitbesteden? Bij Scalabor bieden we een scala aan mogelijkheden voor werkuitbesteding. Laat uw producten ompakken, inpakken of monteren door een arbeidsontwikkelbedrijf. Lees meer over de mogelijkheden en voordelen.

Werk uitbesteden aan een arbeidsontwikkelbedrijf. Naast kwaliteit, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie, biedt werk uitbesteden bij Scalabor ook maatschappelijke voordelen. Hiermee geeft u invulling aan uw sociaal ondernemerschap. U draagt bij aan de Wet banenafspraak en biedt op deze manier kansen op de arbeidsmarkt.

Mogelijkheden bij Scalabor

Bij Scalabor kiest u uit diverse werkzaamheden. We voeren al 50 jaar in- en ompakwerkzaamheden (met als specialisatie geconditioneerd verpakken), montage en klein assemblage werk uit. Wij zijn volledig uitgerust om grote hoeveelheden, ordergewijs, op een kwalitatief hoogwaardige manier te verwerken en te leveren.

Ompakken: efficiënt en kwalitatief

Producten ompakken is een van onze specialiteiten bij Scalabor. Hierbij verpakken onze medewerkers eerder verpakte goederen opnieuw. Dit kan verschillende redenen hebben. Zo is er wellicht een nieuwe productverpakking ontwikkeld of worden grote verpakkingen gesplitst in stukverpakkingen. Ook kunnen goederen opnieuw worden ingepakt omdat de originele verpakking beschadigd is of een barcodesticker vervangen moet worden.

We beschikken over geavanceerde verpakkingsmachines voor blisteren en krimpen, zoals de Kalfass- en ILLIG-machines. Of het nu gaat om het verpakken van producten in een blister of het samenstellen van actiepakketten. Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit.

Bovendien werken we conform de:

  • MOV
  • HACCP-richtlijnen: voor het ompakken van voedselproducten.

Montagewerk: precisie en toewijding

Montagewerk uitbesteden? Ons toegewijde montageteam staat klaar om uw producten samen te stellen en klaar te maken voor verzending. We voeren lichte montageklussen uit zoals het samenstellen van fietsaccessoires (spatborden, achterlichten) voor Koninklijke Gazelle, het monteren van zonnepanelen voor Wattsun en het assembleren van Livepanels voor de Darthuizer Groep. Hierbij leveren we continu vakmanschap.

Verpakkingswerk uitbesteden

Scalabor kan verpakken van producten in een blister of het samenstellen van actiepakketten.Onze verpakkingsafdeling biedt een scala aan oplossingen, van verpakken van eindproducten tot het verpakken van losse onderdelen. Veel bedrijven gingen u al voor:

  • Deltafix International: verpakken van bevestigingsmateriaal voor gripzakjes.
  • GS Interfer: meubelbeslag samenstellen, verpakken en blisteren.
  • De Beer Group: verpakken van sanitairartikelen en samenstellen van dempingsplaten voor toiletten.
  • Rema Tip Top: samenstellen en krimpen van reparatiesetjes SIMSON.

Waarom werk uitbesteden aan een arbeidsontwikkelbedrijf?

Kiest u voor werk uitbesteden aan Scalabor? Dan draagt u het label maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). Ook geeft u invulling aan social return on investment (SROI). U geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om werk uit te voeren voor uw bedrijf.

We hebben niet alleen de juiste technische kennis en vaardigheden in huis, maar ook de benodigde apparatuur, zoals hoogwaardige blister- en krimpmachines. Bovendien profiteert u van maatschappelijke voordelen, hoogwaardige kwaliteit en kosteneffectieve oplossingen. Ook kunt u goederen bij ons eenvoudig laden en lossen, en bieden we zelfs opslag aan voor een korte periode.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van werk uitbesteden aan Scalabor? Neem dan vrijblijvend contact op met Judith Salemink j.salemink@scalabor.nl of bel 06 57 56 08 26.  We kijken ernaar uit om uw projecten samen tot een succes te maken.

Aanvraag Inpak en Montagewerk

Hidden
Hidden