Naar de inhoud

Zoekresultaten

Digitale werkplaats

In de Digitale Werkplaats van Scalabor ga je digitale vaardigheden aanleren die jij nodig hebt om je online kennis te verbeteren. In deze 1 dagdeel durende workshop laten wij je zien hoe je kunt werken met WORD, omzetten in PDF bestand, e-mail account aanmaken en hoe dit alles werkt op jouw mobiele telefoon. Met deze kennis ga jij je digitale vaardigheden sterk verbeteren. De Digitale Werkplaats heeft inloopochtend/middag waar je gerust kunt binnenlopen voor jouw vragen en uitleg.

Aan het werk Voucher

Met de “Aan het Werk Voucher” krijg je gratis toegang tot de Digitale Werkplaats voor een dagdeel. Met deze voucher kun je langskomen wanneer je wilt of een afspraak maken bij de Digitale Werkplaats. Gedurende deze tijd kun je voldoende tijd nemen om bijvoorbeeld je Werk.nl-profiel aan te maken en/of een goed cv en sollicitatiebrief op te stellen.

Voor wie is dit?

Ben je op zoek naar werk en heb je hulp nodig bij het solliciteren? Ben je niet zo bekend met de digitale wereld en:

  • Heb je geen uitkering, maar zoek je wel werk?
  • Heb je al een baan, maar zoek je een nieuwe of extra baan?
  • Ben je met pensioen (AOW), maar wil je toch weer aan het werk?
  • Ben je jonger dan 18 jaar en zoek je werk of een (betaalde) stage?

Meer informatie over de Aan het Werk Voucher lees je hier.

Even voorstellen Priya Wannet

Priya Wannet Digitale Werkplaats Scalbor.Taal heeft mij altijd al geboeid. Als kind schreef ik graag verhalen en vond ik het leuk om in de vriendenboekjes van vrienden en vriendinnen te schrijven. Bij de vraag wat ik later wilde worden antwoordde ik altijd met volle overtuiging: ‘zeehond’.

Inmiddels ben ik wel iets realistischer geworden wat betreft de arbeidsmarktmogelijheden die er zijn. Echter is het nooit verkeerd om te dromen. Ik help dan ook graag om jouw wensen voor de toekomst op papier te zetten en samen te kijken naar vacatures die bij jou passen. Durf jij het aan om samen een digitale sprong te nemen?