Naar de inhoud

Zoekresultaten

Ronald mcDonald Boshuus ontvangt 5500 euro van Arnhemse organisaties

Door de verkoop van 2200 Arnhem-kerstpakketten met producten van 12 Arnhemse organisaties is er €5.500 opgehaald voor het Ronald Mc Donald-huis. Deze 2200 kerstpakketten zijn met veel plezier ingepakt bij Scalabor.

Op 21 februari overhandigden Judith Salemink van Scalabor, Albert Kemperman van Peeze en Steven Koster van De Groene Rijders de cheque aan Suzanne Brands van het Boshuus, het vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds. Het geld wordt besteed aan een nieuwe inrichting van de grote speelkamer.

De organisaties die een bijdrage leverden aan het Arnhem-pakket:

Slagerij Putman, Ned. Openluchtmuseum, St. Geldersch Landschap en Kasteelen, Vinoos, De Koekfabriek, Het Kaaskwartier, Het Zuivelhoekje, Bakkerij Hilvers, Brouwerij Durs, Ikpakjein, Peeze en Scalabor.

 Op de foto v.l.n.r.: Steven Koster (Groene Rijders), Suzanne Brands (Ronald mcDonald Boshuus), Judith Salemink (Scalabor) en Albert Kemperman (Peeze).