Naar de inhoud

Zoekresultaten

Gedetacheerd naar de juiste plek

‘Ik had meteen een goed gevoel bij HSF’

“Ik wil niet meer weg,” begint Agnes van Wessel haar verhaal. Ze werd samen met 10 collega’s vanuit Scalabor gedetacheerd en werkt sinds maart bij HSF in Duiven. En daar heeft ze het heel erg naar haar zin. Agnes kan lekker op de fiets naar haar werk, wat ook een fijn voordeel is. Met haar co

llega’s maakt ze gas- en waterleidingen die gebruikt gaan worden in meterkasten. Maar ze is van alle markten thuis, want eerder werkte ze al in een stadsbrouwerij in Zevenaar, ze heeft geschilderd, in de horeca gewerkt, voor Look ‘o Look en voor Mepal gewerkt. Toen ze door een collega werd gewezen op de

mogelijkheid bij HSF belde ze meteen haar zus, die haar hielp met solliciteren. Ze was heel blij toen ze mocht gaan starten. “Ik had meteen een goed gevoel bij HSF. Hier op de afdeling kun je gewoon je eigen tempo aanhouden, we luisteren naar muziek en er werken hier allemaal vriendelijke collega’s, dus nee ik wil echt niet meer weg.”