Naar de inhoud

Zoekresultaten

Ga eens in gesprek met iemand die minder kansrijk is op de arbeidsmarkt

Wethouder Martien Louwers doet een mooie oproep in haar column voor het ondernemersbelang: “Heeft u personeel nodig? In het groen, de schoonmaak, techniek? Ga eens een gesprek aan met iemand die minder kansrijk is op de arbeidsmarkt. U heeft geen idee hoe gelukkig iemand kan worden met een baan die – misschien met wat training of ondersteuning – bij hem of haar past. Misschien heeft u wel een van de Werkbrigade gehoord? Inwoners die moeilijk aan de slag komen, kunnen voor een periode van maximaal twee jaar in dienst treden bij Stichting aan de Slag van Scalabor en vanuit daar worden gedetacheerd. Als werkgever kunt u op die manier mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek bieden, terwijl u geen bemoeienis heeft met eventuele begeleiding, training en administratieve lasten. Vraag er eens naar bij Scalabor!”

Lees hier de hele column.