Naar de inhoud

Zoekresultaten

Samenwerking Stipstijl van start

Nienke van der Zwan begon met Stipstijl aan de keukentafel. Sinds 2018 focust ze zich volledig op haar bedrijf. Ze geeft creatieve workshops waarin deelnemers de kunst van het stippen leren. Naast de workshops, heeft ze een productlijn en is ze vorig jaar een webshop gestart waar alles gekocht kan worden om thuis aan de slag te gaan met stippen. Vanwege de groei van het bedrijf zocht Nienke een betrouwbare partner die meedenkt en waarbij makkelijk opgeschaald kan worden. Via via kwam ze in contact met Scalabor.

Volledig ontzorgd

Scalabor ontzorgt Stipstijl nu op verschillende manieren. Naast het inpakken van verschillende producten op de inpakafdeling, verzorgen we de hele orderafhandeling van de webshop op de afdeling e-fulfilment. Maandag werden de eerste bestellingen ingepakt en verzonden. Nienke legde medewerkers Richard en Jan precies uit hoe de pakketjes ingepakt worden. Stipstijl is er zeker van dat de afhandeling van haar bestellingen door blijven gaan en heeft nu alle ruimte om verder te groeien.

Meer weten over de mogelijkheden van e-fulfilment bij Scalabor? Neem dan contact op met Judith Salemink. Zij is bereikbaar via j.salemink@scalabor.nl of 06 57 56 08 26. Of download de flyer e-fulfilment.