Beleef de magie van kerst met het Arnhem kerstpakket!

Is maatschappelijk verantwoord ondernemen voor u belangrijk? En bent u op zoek naar een verrassend kerstpakket voor uw medewerkers? Bestel dan uw kerstpakketten via Scalabor of kijk eens naar dit mooie, lokale kerstpakket:  het Arnhem Pakket!

Naar aanleiding van het succes van voorgaande jaren hebben we – samen met een aantal van de beste en leukste lokale bedrijven in Arnhem – weer vier mooie lokale pakketten samengesteld.

Lokaal en creatief

We vroegen lokale ambachtslieden, creatievelingen en sociale bedrijven om hun beste producten aan te bieden voor in het Arnhem Pakket van 2022. Het resultaat mag er zijn; een mooi pallet aan echte Arnhemse producten in een echte Arnhemse verpakking. Het Arnhem pakket is een samenwerking van Arnhems Hert, Groene Rijders en Scalabor

Met dit pakket verrast u uw personeel, klanten en relaties én ondersteunt u een goed doel, dit jaar hebben wij gekozen voor het Arnhemse Ronald Mc Donald huis. Zij bieden zieke en/of zorg intensieve kinderen en hun ouders een fijne en ontspannen plek om even op adem te komen.  Als dat geen mooie gedachte is…

Nieuwsgierig geworden?

Bestel uw pakketten via www.arnhempakket.nl  of bel of mail Judith Salemink voor een afspraak.
Judith kan u alles vertellen over het complete assortiment en de sociale achtergrond. Er is een ruime keuze binnen elk budget en thema.

Alleen als u via ons bestelt, ontvangt u een extra korting!

Judith Salemink
j.salemink@scalabor.nl
06 57 56 08 26