Naar de inhoud

Zoekresultaten

Samen voor een onvergetelijke zomer!

Vorige week kwamen diverse sponsoren bijeen voor Actie Zomerpret, een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp. Deze bijzondere middag stond volledig in het teken van het inpakken van pakketten om meer dan 7500 (jonge) kinderen in Nederland, die opgroeien in armoede, een onvergetelijke zomer te geven.

Fantastische sfeer en inzet

Wij waren aanwezig die middag en het was fantastisch om te zien hoe goed de sfeer was. Dankzij de inzet van de sponsoren werden er maar liefst 2600 pakketten ingepakt! Elk pakket was zorgvuldig samengesteld met allerlei leuke en nuttige items, die bij zullen dragen aan een zomer vol plezier voor de kinderen.

De rest van de pakketten worden met aandacht ingepakt door onze toppers van Scalabor. 

Samen maken we het verschil

Het is gaaf om hier deel van uit te maken en te zien hoe iedereen zich inzet voor dit mooie doel. Actie Zomerpret laat zien dat we samen een verschil kunnen maken. Door de krachten te bundelen, zorgen we ervoor dat kinderen een zomer vol vreugde en mooie herinneringen tegemoet gaan.

 

Heb jij nou ook zo’n inpak- of ompak klus en zit je met je handen in het haar hoe je dat voor elkaar moet krijgen? Neem dat contact op met Judith Salemink via mail: j.salemink@scalabor.nl of bel 06 57 56 08 26. Zij gaat graag met jou in gesprek over de mogelijkheden en de planning.