Naar de inhoud

Zoekresultaten

Bakker Hilvers heeft een ‘beschutte’ bakkerij in de binnenstad

Bakker Hilvers is Arnhems oudste bakker. Sinds 1953 is het een echt familiebedrijf en inmiddels is de 4de generatie al in de bakkerij aan het werk. Naast de 15 winkels hebben ze een chocolaterie en een desembakkerij. Ze zijn op weg om de duurzaamste bakkerij van Nederland te worden omdat ze dit mooie werk nog jaren willen doen.

Op de vestiging in de binnenstad is een beschutte bakkerij waar tijd en ruimte is voor mensen die wat meer begeleiding nodig hebben. Daar worden onder andere de Arnhemse Meisjes gebakken en nadat het recept van opa werd gevonden nu ook de bewerkelijke mergpijpjes. Bakkerij Hilvers staat voor kwaliteit en delen. Kwaliteit van de producten en het delen van kennis en liefde voor het vak.

Al jaren werkt een collega van Scalabor naar volle tevredenheid van beiden in het magazijn. Wilma Hilvers, directeur: “Ik gun enorm veel werkgevers de ervaring van het werken met mensen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Wij hadden het niet verwacht maar het geeft zo ongelofelijk veel voldoening en het is fantastisch om te doen. Je geeft een beetje liefde, energie, tijd en kennis. En het verschil dat je daarmee maakt in het leven van mensen is fantastisch en dat gun ik iedereen.”

Meer over bakkerij Hilvers kijk op www.bakkerhilvers.nl