Naar de inhoud

Zoekresultaten

Sinterklaas en Pieten op bezoek bij Scalabor

Wat een feest!

Bij binnenkomst stond er een prachtig gedekte tafel met daar op voor elk kind een bordje vol met lekkernijen. Goochelaar Click gaf de kinderen een geweldig leuke show, vol met muziek en leuke trucjes. De kinderen mochten Click met regelmaat even assisteren en dat was dolle pret. Het was geweldig de kinderen te horen schaterlachen als de goochelkunst net niet lukte, of als Click weer een keer een kerstnummer begon te zingen i.p.v. een Sinterklaasliedje.

Ineens hoorde we gerommel op de gang en zagen de kinderen een glimp van Piet. Er werd een Sinterklaasliedje ingezet en de kinderen zongen luidkeels mee. Al strooiend kwamen de Pieten binnen, op de voet gevolgd door Sinterklaas.

Samen met Click werd er nog een geweldige show gegeven waarin de rol van de Pieten en Sinterklaas groot was. Dat bracht een enorme glimlach op de gezichten van de kinderen, zeker ook bij de ouders en opa en oma’s die aanwezig waren.

De Pieten die een geweldig leuk dansje, met kreet, moesten doen om een truc te laten slagen, de polonaise met de Pieten en later ook Sinterklaas. Het was echt één groot feest.

In de pauze werden de kinderen verwend met een lekker bakje friet en kipnuggets, wat met smaak gegeten werd. Ook was er voor de kinderen alle tijd om even met Sinterklaas te kletsen of op de foto te gaan voordat de show weer verder ging.

Na de truc van Click met het boek van Sinterklaas dat in een diertje veranderde en Sinterklaas die steeds in slaap viel, tot groot vermaak van de kinderen, was het tijd voor elk kind om bij Sinterklaas een cadeautje op te halen.

Ieder kind kreeg een prachtige zak waarin een mooi cadeau en een zakje lekkers zat, ‘de zak moesten ze goed bewaren’ zei Sinterklaas, zodat hij en de Pieten deze weer konden vullen op 5 december.

Elk kindje mocht een liedje zingen voor Sinterklaas. Dat momentje dat ze even alle aandacht hadden van Sinterklaas vonden ze best een beetje spannend, maar was ook wel heel erg fijn.

Van goochelaar Click kregen alle kindjes nog een leuk ballondier. Het was echt een geweldig geslaagde middag, waar onze kleindochter enorm van genoten heeft. Net als alle andere kinderen die er waren.

Een groot compliment voor de organisatie, en een dikke dank je wel aan Sinterklaas en zijn Pieten voor een onvergetelijke middag.

Tot volgend jaar!!!

 

Geschreven door een medewerker van Salabor!