Naar de inhoud

Zoekresultaten

AL 58.000 KERSTPAKKETTEN INGEPAKT BIJ SCALABOR

Onze afdeling kerstpakketten draait al een paar weken op volle toeren. Naast dat we heel veel pakketten inpakken voor de Makro, worden ook de pakketten van het Arnhem Pakket ingepakt bij Scalabor.

Na het succes van 2020 en 2021 hebben Arnhem LokaalGroene Rijders en Koffiebranderij Peeze en Scalabor opnieuw het Arnhem Pakket samengesteld. Met dit pakket verras je je personeel, klanten en relaties én ondersteun je een goed doel, dit jaar hebben wij weer gekozen voor het Ronald McDonald Boshuus. Zij bieden zieke en/of zorg intensieve kinderen en ouders een fijne en ontspannen plek om even op adem te komen. Als dat geen mooie gedachte is!

Het Arnhem Pakket is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen en wordt met liefde en zorg ingepakt door de medewerkers van Scalabor! Heb je een speciale wens of wil je zelf een pakket samenstellen? Neem contact op met Judith Salemink , j.salemink@scalabor.nl of kijk op: https://lnkd.in/edJsefn