Naar de inhoud

Zoekresultaten

Bob en Robert behalen EPT-certificaat bij Gazelle!

De goedlachse Bob en vriendelijke Robert zijn werkzaam bij de fietsenfabriek Gazelle in Dieren. Bob op de afdeling waar alle onderdelen worden uitgepakt en waar o.a. pallets, rolcontainers en papier- en afvalcontainers getransporteerd worden. Het deel waar de velgen, wielen en banden worden verwerkt is Bob zijn straatje. Dit zijn zware onderdelen waar uiteraard hulpmiddelen bij gebruik worden en ook apparatuur waar een certificaat voor vereist is.

Robert is werkzaam in het magazijn bij de afdeling waar alle kleineren fietsonderdelen vanuit de leveranciers uitgepakt worden en daarna in de magazijninstellingen worden geplaats. Vanuit daar vinden de artikelen, ordergewijs, hun weg naar de assemblagewerkplekken. Ook hierbij worden hulpmiddelen en apparatuur gebruikt waarvoor een certificaat vereist is. Robert heeft zelf aangegeven een certificaat te willen behalen en Gazelle heeft dit direct opgepakt en hem de opleiding aangeboden.

Kortgeleden hebben de heren beiden hun EPT- en stapelaarscertificering met succes gehaald! Ze kunnen nu weer vijf jaar vooruit.

Van harte gefeliciteerd heren!


Op links Bob, op rechts Robert.