Naar de inhoud

Zoekresultaten

Het Arnhem Pakket: eerlijke Arnhemse producten in een echte Arnhemse verpakking!

Nu de herfst dan echt z’n intrede heeft gemaakt, de pepernoten weer in de schappen liggen en de tuincentra de kerstafdeling aan het optuigen zijn, is dit het ideale moment om na te denken hoe eind dit jaar medewerkers, klanten én relaties op een leuke en unieke manier te bedanken voor de samenwerking.

Na het succes van 2020 en 2021 hebben wij opnieuw het Arnhem Pakket samengesteld. Ook nu vroegen we lokale ambachtslieden, creatievelingen en sociale bedrijven om hun beste producten aan te bieden voor in het Arnhem Pakket van 2022. Het resultaat mag er zijn: een mooi pallet aan eerlijke Arnhemse producten in een echte Arnhemse verpakking. Met dit pakket verras je je personeel, klanten en relaties én ondersteun je een goed doel, dit jaar hebben wij gekozen voor het Arnhemse Ronald Mc Donald huis. Zij bieden zieke en/of zorg intensieve kinderen en ouders een fijne en ontspannen plek om even op adem te komen. Als dat geen mooie gedachte is!

Het Arnhem Pakket bieden we aan in de volgende uitvoeringen en wordt met liefde en zorg ingepakt door de medewerkers van Scalabor:

-Het Arnhems Proeverij Pakket €27,50

-Het Arnhems Luxe Pakket €37,50

-Het Arnhems Gouden Pakket €44,30
(met naar keuze een wijn of een bierpakket)

(Prijzen zijn exclusief BTW en bezorgkosten. Wil je nog een persoonlijke kaart of een item toevoegen, dan is dat geen probleem.)

Met één van deze pakketten verras je niet alleen je medewerkers, klanten of relaties, je ondersteunt hiermee ook de lokale ondernemers én van de opbrengst van elk verkocht pakket doneren we 7% aan het Ronald McDonald huis in Arnhem. Variërend met de prijs van een pakket is dat €1,70 tot €2,70 per pakket.

Voor meer informatie of om direct te bestellen kijk op onze website: www.arnhempakket.nl of stuur een mail naar Tjwan.Oei@arnhemlokaal.nl.

Je kunt ons ook telefonisch bereiken op de volgende nummers:

Tjwan Oei/Arnhem Lokaal 06 – 40 12 14 10
Judith Salemink/Scalabor 06 – 57 56 08 26

Het Arnhem Pakket is een initiatief van  Arnhem Lokaal, Groene Rijders en Peeze en Scalabor.

Download de flyer hier.


Proeverij €27,50

 


Luxe pakket €37,50

 


Gouden pakket met bier €44,30

 


Gouden pakket met wijn €44,30