Naar de inhoud

Zoekresultaten

Wassen voor Sport Support Arnhem

Sinds afgelopen week zijn Sport Support Arnhem en Scalabor nieuwe partners. Want vanaf nu zullen alle bruikbare sportkleding, slaapzakken e.d. die door Sport Support Arnhem zijn ingezameld worden gewassen in onze wasserij door Miljouska en Ricardo. Werkbegeleider Joey gaat er op toezien dat het logistieke gedeelte van het halen en brengen naar het depot ook door de collega’s van Scalabor wordt geregeld.

Iedereen moet kunnen sporten

Helaas krijgt niet iedere Arnhemmer de kans om te sporten. De aanschaf van sportkleding of -benodigdheden is kostbaar en niet vanzelfsprekend. Sport Support Arnhem zamelt gebruikte maar goede sportkleding en -spullen in voor kinderen en volwassenen die deze goed kunnen gebruiken. Zo wil Sport Support meer mensen aan het sporten helpen. Dit is duurzaam, eerlijk en wel zo sportief!

Wassen voor Sport Support

Veel sportkleding wordt gewassen en gevouwen ingeleverd maar met name de kleding die in de, inmiddels 20, inzamelcontainers wordt gedoneerd zijn dat niet. Vanwege het grote succes lukt het niet meer alles te wassen door de vrijwilligers thuis. Manager werken in diensten Koen Beenen, kwam via de Arnhemse Uitdaging en Sportbedrijf Arnhem in contact met Charlotte Lens van Sport Support Arnhem. Ze bespraken het was probleem en er werd een nieuwe samenwerking gestart.

Wassen voor Sport Support Arnhem

Koen Beenen: “Wij zijn heel blij dat wij Sport Support Arnhem kunnen helpen. Wij zullen alle ingenomen sportkleding met zorg wassen, zodat deze kleding schoon en netjes naar een volgende (jeugd)sporter kan en wij een bijdrage mogen leveren aan dat wij sporten voor iedereen mogelijk maken”.

20ste Inzamelpunt

Inmiddels staat bij Scalabor een container omdat we het 20ste inzameldepot zijn om sportkleding in te zamelen. En uiteraard is Sport Support Arnhem ook toegankelijk voor onze eigen collega’s van Scalabor. Een samenwerking waar we trots op zijn.