Naar de inhoud

Zoekresultaten

2Switch en Scalabor zetten samenwerking voort

Wij zijn blij om te melden dat de samenwerking tussen Scalabor en stichting 2Switch voor onbepaalde tijd wordt voortgezet. Manager detacheringen, Wendela Verkaik, zette samen met de directeur van stichting 2Switch, Onno in ‘t Veld, een handtekening onder de nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Een mooie samenwerking die al jarenlang succesvol is.

2Switch heeft een kloppend hart voor mooie spullen die een nieuw leven krijgen en vindt het daarnaast belangrijk dat ieder mens op de juiste plek is in onze maatschappij. Ze dragen hieraan actief bij door mensen die ondersteuning kunnen gebruiken laagdrempelig, zinvol werk te bieden.

Wij zijn trots dat veel van onze Scalabor collega’s daar een steentje aan bijdragen.

Manager detacheringen, Wendela Verkaik, zette samen met de directeur van stichting 2Switch, Onno in ‘t Veld, een handtekening onder de nieuwe samenwerkingsovereenkomst.