Vrouw in de logistiek!

‘Claire is een no-nonsense dame, die graag in een zelfstandige functie haar handen uit de mouwen kan steken. Ze is rustig, to the point en resultaatgericht. Claire haalt voldoening uit grote hoeveelheden repeterende handelingen. Ze gaat nauwkeurig en geconcentreerd aan het werk. Ook is ze stressbestendig en kan ze goed met deadlines omgaan.’

Na het lezen van deze vaardigheden, wat kandidaat Claire samen met de trainer van Scalabor heeft geschreven voor op haar cv, werd Claire geplaatst bij Schoolmeubelen. Dit onder begeleiding van trajectbegeleider Mirjam Jilisen van Scalabor.

Claire is begonnen bij de afdeling montage, maar al snel gaf ze aan dat ze graag in de logistiek en het magazijn wilde werken.

En al binnen een week werd binnen de logistiek duidelijk dat Claire een zeer betrouwbare dame is. Een dame die hard werkt en niet onderdoet voor de mannelijke collega’s. Claire is rustig, ze ziet het werk goed en is leergierig.

Het allerliefste zou Claire bij Schoolmeubelen blijven werken. En Schoolmeubelen wachtte al jaren op iemand zoals zij en hebben daarom deze kans met beide handen aangepakt. Bij Schoolmeubelen willen ze haar zelfs een baan aanbieden!

Claire is een dame waarvan men in eerste instantie dacht dat ze, door haar cv, een afstand tot de arbeidsmarkt had. Maar door de juiste match en haar eigen inzet heeft ze laten zien dat je daarmee binnen no time (september 2021 – 1 april 2022) een betaalde baan kunt krijgen. Notabene bij Schoolmeubelen als logistiek medewerker!

Chapeau Claire! Gefeliciteerd en succes!