Naar de inhoud

Zoekresultaten

Diploma beveiliger 2 voor Sina en Pathé

Het Branchetraject Werkbrigade is een samenwerkingstraject tussen ROC Diensten en Scalabor. Deze maand hebben twee kandidaten met succes het traject afgerond en zijn klaar voor de volgende stap in hun carrière.

De heren Sina en Pathé hebben hun diploma beveiliger 2 behaald. Dit hebben ze onder andere te danken aan de volle 100% inzet die zij beide gaven. Werkbegeleider Kim Kruitwagen van Scalabor en ROC Diensten zijn dan ook zeer tevreden over de heren en hun inzet.

Sina en Pathé kwamen keurig en net over.  Zo lieten ze beide zien dat ze in de omgang sociaal, netjes, maar ook correct zijn. Dit zijn goede eigenschappen die nodig zijn voor het beveiliging vak. Daarbij hebben ze zich vanaf het begin goed ingezet voor Scalabor, waardoor ze flexibel ingezet konden worden.

Door de inzet en de eigenschappen van deze heren zijn ze zelfs tijdens het begin van corona ingezet bij de locatie van Scalabor aan de Bruningweg. Normaal gesproken worden kandidaten van het traject daar niet ingezet.

Al vrij snel waren ze volledig ingewerkt en wilde ze hun toekomst doorzetten in de beveiliging en stappen zetten. Omdat ze niet in het bezit van het diploma waren kregen ze vrijwel geen kans op de arbeidsmarkt. Door middel van het branchetraject werkbrigade hebben ze deze kans wel gekregen.

Nu Sina en Pathé de werkervaring hebben kunnen opdoen en het diploma beveiliger 2 hebben behaald, maken ze meer kans op de arbeidsmarkt. En dat gunnen wij iedereen.

Heren, van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma!