Scalabor film: werkgevers aan het woord

Hoe mooi is het als je iemand een kans geeft?

Met trots delen we onze nieuwste Scalabor film Werkgevers aan het woord. In deze film komen de samenwerkingspartners van Scalabor aan het woord. Hun boodschap is gericht aan alle werkgevers in Gelderland die overwegen om met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te werken.

Heeft u interesse of wilt u langskomen voor een kennismakingsgesprek over de breedte en expertise van de dienstverlening van Scalabor? Neem dan contact op met Renate Baks: email: r.baks@scalabor.nl, of telefoon: 026-368 52 22

Deze film is gemaakt door Alex van Binsbergen en Thijs Groenewegen van Lagom Film. Zij weten iedere keer weer de juiste snaar te raken!

Bekijk de film hier!

In de film zijn aan het woord:
Kees Torn Broers van SIGHT Landscaping,
Henk van Velsen van VELO ELECTRO
Kevin Rijke, directeur van Industriepark Kleefse Waard
Annemieke Vinke van Stichting Aan de Slag
Chris van Moerkerk, werkbegeleider bij Scalabor