De kerstpakketten worden weer ingepakt

We zijn weer gestart met het inpakken van de kerstpakketten! Het is immers zo december. De pakketten van de Makro worden op dit moment gevuld met verschillende lekkernijen. Maar daar blijft het niet bij. Binnenkort pakken we ook het Arnhem Pakket in vol met lokale specialiteiten
Om je een beeld te geven hoe dat in z’n werk gaat; ongeveer 50 collega’s, samengesteld vanuit verschillende afdelingen, zijn verantwoordelijk voor het inpakken van de kerstpakketten, maar liefst , 12 verschillende soorten! De collega’s worden ondersteund door de afdeling Logistiek en door 6 stagiaires van het Prisma uit Arnhem. Deze leerlingen zitten in leerjaar 4 van het voortgezet speciaal onderwijs. Het doel van de stage is het aanleren van werknemersvaardigheden.

En hoeveel pakketten gaan we dan inpakken? We gaan voor de 50.000 dit jaar. Ook benieuwd of we dit gaan halen? Bestel vooral het Arnhem Pakket, dan help je ons met het behalen van het doel!