Naar de inhoud

Zoekresultaten

Nieuwe editie Vitesse Werkt! van start

Het zevende seizoen van Vitesse Werkt! is begonnen. Na een periode van afwezigheid in verband met het coronavirus, startte de maatschappelijke stichting van Vitesse in samenwerking met Scalabor, onlangs met een nieuwe editie van het re-integratietraject. Fitheid en mentale weerbaarheid staan centraal binnen dit maatschappelijke project.

Motiverende woorden

De nieuwe editie van Vitesse Werkt! werd afgetrapt door een motiverende welkomstwoordjes van Wim Ludeke (voorzitter Vitesse Betrokken), Marcel Hielkema (directeur-bestuurder Scalabor) en Martien Louwers (wethouder gemeente Arnhem), gevolgd door een rondleiding door GelreDome. Edward Sturing, ambassadeur van Vitesse Betrokken, gaf de deelnemers met veel positieve energie een pittige voetbaltraining om ze een eerste zetje in de goede richting te geven.

Diverse trainingen

De komende periode moeten verschillende trainingen, zowel binnen als buiten de lijnen, de deelnemers op weg helpen naar een opleiding of betaalde werkplek. Op de velden van voetbalvereniging MASV, gelegen onder de rook van GelreDome, krijgen de deelnemers voetbaltraining en daarnaast werken ze ook aan hun fitheid tijdens fitness- en bootcamptrainingen. Een goede gezondheid en conditie is namelijk de basis om arbeidsfit te kunnen zijn.

Leerwerkplek  bij Scalabor

Naast fysieke trainingen werken de deelnemers, onder leiding van Scalabor, aan een module werknemersvaardigheden. Zo worden hun kwaliteiten ook op dat vlak ontplooid. Voor de deelnemers bestaat aan het einde van het traject de mogelijkheid via Scalabor een stage-, leer- of werkplek aangeboden te krijgen.

(Bron: Vitesse)

Wil jij dit ook of ken je iemand voor wie dit een mooi traject zou kunnen zijn? Klik HIER voor meer informatie over de mogelijkheden of mail naar mooiebanen@scalabor.nl.

Vitesse werkt training olv Edward Sturing.