Naar de inhoud

Zoekresultaten

Cycloon en Scalabor verlengen de samenwerking

Wij zijn verheugd om te melden dat de samenwerking tussen Scalabor en Cycloon voor onbepaalde tijd wordt voortgezet. Onze directeur, Marcel Hielkema, zette samen met de directeur van Cycloon, Marieke Snoek, een handtekening onder de nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Een mooie samenwerking met de groene en sociale postexpert, die in september alweer vijf jaar goed werkt.

In de afgelopen vijf jaar is de Cycloonvestiging in Arnhem flink gegroeid. De dertig gedetacheerde medewerkers van Scalabor zijn meegegroeid. Je kunt erop vertrouwen dat zij zes dagen per week klaarstaan voor de klant. Zij sorteren poststukken en verzorgen mailings via het kantoor aan de Blankenweg. Je ziet ze fietsen en post bezorgen tot in alle uithoeken van de stad. Maar ook kun je onze medewerkers tegenkomen in de bestelbus ergens in de regio. Allemaal in de kenmerkende, rode bedrijfskleding van Cycloon. Belangrijk en verantwoordelijk werk. Wij zijn dan ook trots dat onze Scalabor medewerkers daar een steentje aan bijdragen.