Naar de inhoud

Zoekresultaten

Sport- en spelworkshops door voetbalbroers

Scalabor heeft naast diverse andere commissies ook een werkgroep Vitaliteit en die organiseerde vanmiddag leuke sport- en spelworkshops op de verschillende locaties. De workshops werden begeleid door twee bekende voetbalbroers, namelijk Jhon en Dennis van Beukering. Deze broers ken je als voetballer en trainer bij onder andere Go Ahead Eagles, de Graafschap, Silvolde en natuurlijk Vitesse. Enthousiaste collega’s konden zich opgeven voor een workshop Haka, Padeltennis of het spelthema op verschillende locaties. De workshops werden goed ontvangen en waren zeker voor herhaling vatbaar vonden de deelnemende collega’s. Na afloop hoorden de coaches van die middag mooie reacties, als: “Ik kon me even goed ontladen!” En: “Dit moeten we vaker doen!” Een gezellige en sportieve start van de zomer, die ondanks het niet zomerse weer dus zeer geslaagd was.