Naar de inhoud

Zoekresultaten

Tekenen op hoog niveau

Woensdag 7 juli tekenden Martine Bekamp, clusterhoofd W&I gemeente Arnhem, en Monique Petit op letterlijk hoog niveau een dienstverleningsovereenkomst. Dit gebeurde namelijk op de 7e verdieping in de toren van de prachtige Eusebiuskerk.
Een bijzondere plek voor een bijzondere overeenkomst!

 

 

 

 

 

 

Een mooi vervolg op de samenwerking
Gemeente Arnhem en Scalabor werken al ruim 3,5 jaar samen om Arnhemse inwoners en werkzoekenden te begeleiden in en naar werk. Scalabor biedt verschillende arbeidsontwikkeltrajecten, trainingen en arbeidsonderzoek. Maar ook leerwerkplekken, werkervaringsplekken, branchetrajecten, banen binnen de Werkbrigade en bemiddeling & plaatsing voor betaalde banen bij reguliere werkgevers. Hierover maken gemeente Arnhem en Scalabor afspraken die zij vastleggen in een dienstverleningsovereenkomst. Inmiddels is er op dit vlak veel ervaring opgedaan, groeit de mate van dienstverlening en het aantal gezamenlijke projecten. Dit maakt dat er nu een dienstverleningsovereenkomst getekend werd voor 2021-2022.

Deze overeenkomst werd getekend in het bijzijn van de collega’s die betrokken zijn geweest bij de totstandkoming. Een mooi vervolg op de samenwerking, om zo samen verder te groeien en gezamenlijk mooie resultaten te behalen.