Nieuwe kansen in de logistiek

Gisteren startte een enthousiaste groep deelnemers met hun branchetraject in de logistiek. Drie maanden lang leren ze in de praktijk, doen ze werkervaring op en behalen ze verschillende certificaten. Onze ervaren collega’s helpen ze om in de praktijk en in een veilige omgeving het vak te leren. Zo leren ze bij Bert van onze afdeling E-fulfilment alles over orderpicken en bij werkbegeleiders Rob en Niek van de expeditie en het magazijn om veilig te werken met rij- en hefmiddelen. Trajectbegeleiders Laura en Bram zorgen voor de begeleiding en coaching.

Na deze periode hebben de deelnemers de basis voor medewerker logistiek en worden ze bemiddeld naar een betaalde baan bij een reguliere werkgever. Wij wensen hen heel veel succes en plezier de komende maanden, op weg naar een nieuwe start op de arbeidsmarkt!