Naar de inhoud

Zoekresultaten

Nieuwe mogelijkheden

Deze week startte een groep van 10 collega’s op hun nieuwe werkplek bij Look-O-Look in Andelst. Een behoorlijke stap, zeker als je al jaren werkt binnen de muren van Scalabor. Dat is immers vertrouwd en bekend. Al deze mensen durven de stap te zetten naar een nieuwe omgeving en gaan de uitdaging aan. Om zich daarop voor te bereiden heeft een aantal een training gevolgd en zijn ze als groep vooraf op bezoek geweest op hun nieuwe werkplek.  Dinsdag was het zover, gezamenlijk stapten onze collega’s in de Scalabor bus naar hun werk, uitgewuifd door een aantal vroege collega’s.  Om deze frisse start te vieren kreeg iedereen een kop koffie en een heerlijk muffin uit eigen keuken mee. Ook de twee werkbegeleiders van de ze groep, Eda en Miriam, waren ook vroeg uit de veren en gingen mee. De komende weken gaan zij zich hun nieuwe werk(plek) steeds meer eigen maken. Wij wensen deze kanjers heel veel succes!