Naar de inhoud

Zoekresultaten

Nooit te oud om te leren!

Wil Bruijnesteijn ontving vorige week zijn diploma tot Beveiliger. Hij voelde zich als een kind in een speeltuin toen hij zijn handtekening op het diploma zette. Wil: “Na maanden bloed, zweet en tranen is het me gelukt. Op mijn 57e! Dat doet wel wat hoor. Ik heb de boeken wel eens door de kamer gegooid, dan zag ik het echt niet meer zitten.”

Zijn studiegenoot, zijn vriendin en zijn werkbegeleider Kim Kruitwagen wisten hem te motiveren toch door te gaan. Toen Kim belde met de docent van Wil, kreeg ze te horen dat hij één van de besten van de klas was. Kim: “Wil ziet nu veel meer, hij heeft er echt verstand van en ik ben heel trots op hem!”

Vandaag feliciteerde Kim, natuurlijk namens alle collega’s, Wil met het fantastisch behaalde resultaat!