Naar de inhoud

Zoekresultaten

Scalabor levert bloemenservice voor Rijnstate

Vandaag tekenden bestuurders Hans Schoo van Rijnstate en Marcel Hielkema van Scalabor het contract voor de interne bloemenservice van Rijnstate. Hiermee is vanaf vandaag Intratuin Arnhem toegevoegd als leverancier van bloemstukken die een afdeling van Rijnstate kan bestellen voor haar eigen medewerkers. Intratuin Arnhem is onderdeel van Arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor en draait al tientallen jaren succesvol vrijwel volledig op de inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook Rijnstate maakt zich sterk voor de inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, en geeft zo invulling aan inclusief werkgeverschap. Scalabor is daarin een belangrijke partner. Samenwerking vanuit deze bloemenservice past hier goed bij.