Naar de inhoud

Zoekresultaten

In de krant: Medewerkers Scalabor trots op hun ‘droombaan’

Vandaag in De Gelderlander Arnhem een artikel over onze mooie samenwerking met Rijnstate. We zijn trots  op onze collega’s Leyla, Gerrie, Bert en Linda!
Het (premium) artikel is online te lezen.

RIJNSTATE SCHEPT PASSEND WERK VOOR 100 MENSEN

Honderd mensen die moeilijk aan het werk kunnen komen krijgen bij Ziekenhuis Rijnstate een baan. Dat moet binnen nu en een paar jaar gelukt zijn denkt het ziekenhuis. Werken bij een ziekenhuis. Daar dacht je vroeger niet aan als medewerker in de sociale werkvoorziening. Maar anno 2020 is alles anders: Linda Hesseling, Gerrie Vonk, Leyla Ayan en Bert Krus hebben via arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor hun droombaan gevonden in Rijnstate in Arnhem.

Bij het ziekenhuis hopen ze binnen een paar jaar minstens 100 mensen met een arbeidsbeperking aan het werk te helpen. Een samenwerkingsovereenkomst tussen Rijnstate en Scalabor bezegelde deze week de nieuwe toekomst.