Naar de inhoud

Zoekresultaten

Circulus-Berkel geeft medewerkers uit participatiewet een arbeidsovereenkomst

Twee van onze collega’s uit de participatiewet werken al twee jaar bij Circulus-Berkel. Ze zijn ondertussen zo goed opgeleid en ontwikkeld dat Circulus-Berkel hen een arbeidsovereenkomst aangeboden heeft. Zij kregen dit tijdens de kerstviering te horen; een prachtige en welverdiende verrassing. Wij wensen Daan Coops en Gert-Jan Onderstal heel veel succes toe en danken hen voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren.
Circulus-Berkel is actief in afval- en grondstoffenbeheer en het beheer van de openbare ruimte. Wij werken samen met hen aan het groenonderhoud in Doesburg. Dat doen we met een groep medewerkers uit de participatiewet en de wet sociale werkvoorziening. Zo zorgen wij samen dat mensen zich verder kunnen ontwikkelen en dat de openbare ruimte in Doesburg er goed uit ziet.