Naar de inhoud

Zoekresultaten

Werken tussen de dieren

Sinds een paar maanden zijn onze collega’s Mark en Eric gedetacheerd bij Burgers Zoo. Een hele bijzondere plek, waar jong en oud met veel plezier een dagje uit hebben. Het hele jaar door, 7 dagen per week, wordt de dierentuin druk bezocht door mensen uit binnen- en buitenland. Eric en Mark zorgen als parkeerwacht dat al die auto’s en bussen veilig parkeren. Maar ze doen veel meer, zoals het groenonderhoud en onderhoudswerk voor de technische dienst. En het meest bijzondere: ze ondersteunen bij het netjes houden van de omgeving van de dierenverblijven. En dat is wel heel speciaal.
Onze collega’s hebben het enorm naar hun zin en Burgers is heel blij met hun inzet. Het was voor beiden best een stap, van werken bij Scalabor naar een plek “buiten”, maar ze waren er aan toe en hebben inmiddels helemaal hun draai gevonden tussen de dieren.