Naar de inhoud

Zoekresultaten

Cycloon en Scalabor onder één dak

Vanaf 1 oktober werkt Cycloon vanuit het pand van Scalabor aan de Driepoortenweg in Arnhem. De organisatie was al langer op zoek naar een nieuwe locatie en door de steeds intensievere en plezierige samenwerking met Scalabor, was de link snel gelegd.
Op de locatie van Scalabor aan de Driepoortenweg komt steeds meer ruimte beschikbaar, omdat steeds meer medewerkers direct bij werkgevers aan de slag zijn. Zo ook bij Cycloon, waar eveneens medewerkers via Scalabor gedetacheerd zijn.
Cycloon is dé sociale en groene bezorgexpert van Nederland. Binnen Cycloon is het ontwikkelen van medewerkers een van de belangrijkste drijfveren. Of het nu gaat om een van de jonge fietskoeriers, de postmedewerkers met een arbeidsbeperking of iemand uit de staf: door iedereen kansen te bieden en op zijn of haar eigen niveau uit te dagen, haalt de organisatie het beste in haar mensen naar boven. Het zorgt ervoor dat werknemers zich blijven ontwikkelen. En daar heeft iedereen profijt van.

Marcel Hielkema is blij dat Cycloon intrekt. “Onze organisaties hebben dezelfde waarden en visie als het gaat om inclusief ondernemen. Op deze manier ondersteunen we elkaar verder en wordt de samenwerking geïntensiveerd.” Cycloon heeft de ontwikkelingen van Scalabor in het laatste jaar op de voet gevolgd en is hier positief over. Beide organisaties blijven zelfstandig opereren.