Traject naar werk

Hoe ondersteunt Scalabor je?

Als je een tijd uit het arbeidsproces bent geweest, valt het soms niet mee om weer werk te vinden en te houden. Scalabor biedt je een traject naar werk. Samen met jouw trajectbegeleider van Scalabor ga je uitzoeken wat je kunt en wat je wilt als het gaat om werk. Welke werksoorten passen daarbij, zijn daar ook banen in te krijgen en hoe kom je dan aan zo’n baan?
De trajectbegeleider maakt samen met jou een plan. In dat plan staat hoe jouw traject naar werk bij Scalabor eruitziet.


Digitale werkplaats

De digitale werkplaats bij Scalabor maakt deel uit van je traject naar werk. Hier word je ondersteund bij je sollicitaties. Je kunt gebruikmaken van de aanwezige computers en verschillende trainingen volgen.

Bemiddeling en plaatsing

Tijdens jouw traject naar werk krijg je ondersteuning en begeleiding van Scalabor. We verwachten van jou dat je je inzet voor het beste resultaat. We gaan uit van een traject van zes maanden. Dat kan verlengd worden als dat nodig is. Of het traject uiteindelijk korter of langer duurt, hangt af van jouw situatie. Samen met Scalabor zoek je naar betaald werk, waarbij Scalabor nauw samenwerkt met het Werkgeversservicepunt Midden- Gelderland.

Heb je een betaalde baan gevonden?

Na plaatsing houden we een vinger aan de pols. Wanneer nodig of gewenst, blijft Scalabor contact met je houden.

Heb je nog vragen?

Neem dan vooral telefonisch contact met ons op via 026 368 52 22. Je kunt vragen naar de afdeling arbeidsontwikkeling.
Mailen kan ook: info@scalabor.nl