Naar de inhoud

Zoekresultaten

E-fulfilment met Scalabor: Bespaar tijd, kosten en geef invulling aan SROI/MVO!

Wist je dat Scalabor een compleet concept op het gebied van e-fulfilment aanbiedt? Deze dienstverlening maakt het uitbesteden van het logistieke proces laagdrempelig en betaalbaar. Voor webshops betekent dit een forse besparing in tijd en kosten. Zo word je als ondernemer volledig ontzorgd en krijg je alle ruimte om online te groeien! En wist je ook dat wanneer je als ondernemer jouw e-fulfilment activiteiten uitbesteedt, je onze collega’s de gelegenheid geeft om zichzelf te ontwikkelen en je daarmee invulling geeft aan SROI/MVO.

Wij kunnen je maatwerk bieden voor al jouw e-fulfilment wensen! En het mooie is dat de bestellingen ook nog eens met liefde voor je worden ingepakt.🎁

Webshophouders Stipstijl, Paperfuel, VINOOS en Powders & Hazel zijn je al voorgegaan en vertellen in de video hoe ze het proces ervaren bij Scalabor.