Naar de inhoud

Zoekresultaten

Eindejaarspakketten actie van Arnhem Lokaal levert € 1.600 op voor het Boshuus

Arnhem Lokaal heeft – net als in 2021 – voor haar Arnhem (eindejaars) pakketten het Boshuus uitgekozen als bestemming voor de opbrengst. Mede dankzij de strategische samenwerkingspartner Scalabor, die zowel de uitvoering (inpakwerkzaamheden) als een belangrijk deel van de acquisitie voor haar rekening nam, is deze actie ook dit jaar weer een succes geworden.

Suus Brands, manager Boshuus: “We zijn ontzettend blij met deze gift aan ons Boshuus en gaan het bedrag inzetten voor onze grote speelzaal die in juni helemaal opgeknapt en opgefrist wordt. Ik ben erg dankbaar voor deze bijzondere Arnhemse samenwerking en hoop dat nog meer Arnhemse ondernemers volgend jaar hun relaties een Arnhem Pakket geven zodat Arnhemse goede doelen, zoals de onze, jaarlijks steun kunnen blijven krijgen.”

Judith Salemink vertegenwoordigt Scalabor en is daarnaast ook lid van de stuurgroep van de Ronald Mc Donald Business Breakfast Club: ‘Mijn collega’s van de afdeling e-fulfillment hebben met heel veel plezier de Arnhem Pakketten ingepakt, het is mooi dat het sociale aspect nu ook op deze manier tot uiting komt. Ik weet zeker dat zij het ook heel fijn vinden dat zij hebben kunnen bijdragen aan een plek waar gezinnen die dat door omstandigheden nodig hebben, zich een tijdje kunnen terugtrekken om op adem te komen.

Tijdens de uitreiking spreekt Tjwan Oei van Arnhem Lokaal (Arnhemse relatiegeschenken en eindejaarspakketten) zijn speciale dank uit voor de bestellers van de eindejaarspakketten. Zij hebben met zijn allen aan deze donatie bijgedragen. Dit zijn (in alfabetische volgorde): Arentsen, Boekhandel Hijman Ongerijmd, Cas meer dan Koffie, Conducto, ERS Architecten, ESHGRO, Farmusol, Gelresign, Inspiring Concepts, Juice Center, Logopedie het Kompas, Ozzy’s, Rozet, Stichting Inclusief Midden-Gelderland en de Stichting Sonsbeek & State of Fashion.

Op de foto v.l.n.r.: Suzanne Brands (Ronald mcDonald Boshuus), Tjwan Oei (Arnhem Lokaal) en Judith Salemink (Scalabor).