Naar de inhoud

Zoekresultaten

Blijf elkaar opzoeken en feesten (blog)

Afgelopen week werd mijn vrouw 50. Dat hebben we gevierd met een feest voor familie en vrienden. Sommige daarvan hadden we al een hele tijd niet gezien. Het was dan ook super om
iedereen weer in een ruimte bij elkaar te hebben en uitgebreid bij te praten.

BLIJF ELKAAR ONTMOETEN
Eigenlijk hadden we al 2,5 jaar geleden, toen ik zelf 50 werd, gepland om iedereen uit te nodigen voor een feestje. Door corona kon dat toen niet doorgaan en ook het jaar daarna gooide de
pandemie roet in het eten. Wanneer ik de gastenlijst van twee jaar geleden vergelijk met die van afgelopen week, dan ontbreken drie van onze beste vrienden. Vrienden die in het afgelopen
jaar veel te vroeg overleden zijn aan die verschrikkelijke ziekte met een grote K. Wat hadden we graag ook met hen op de dansvloer gestaan. Het laat weer eens goed zien dat je elkaar
moet blijven ontmoeten en feesten wanneer het kan, voordat het om wat voor reden niet meer kan.

ZES KERSTDINERS
Om dezelfde reden was ik heel blij dat we afgelopen week weer kerstdiners met al onze medewerkers konden houden. Dat hadden we – wederom door corona – drie jaar lang niet kunnen doen! Dus organiseerden we zes diners zodat zoveel mogelijk medewerkers konden aanschuiven. Met lekker eten, een heus kerstkoor, kerstversiering, een bezoek van de kerstman en een
mooi kerstpakket. Wat was het weer gezellig en wat was het fijn om weer op deze manier bij elkaar te komen.

NIEUWJAARSRECEPTIE
Mijn wens is dat we dit volgend jaar gewoon weer kunnen blijven doen. Het is zó belangrijk dat we ondanks alle uitdagingen, waar ieder van ons mee te maken heeft, elkaar blijven opzoeken en ontmoeten. En dat doen we dan ook op 2, 9 en 11 januari wanneer we nieuwjaarsrecepties organiseren voor alle Scalabor collega’s op respectievelijk de locatie Driepoortenweg, Viola en
Intratuin Arnhem.

EERSTE LUSTRUM
Deze keer hele speciale nieuwjaarsrecepties, want we bestaan vijf jaar en vieren dus ons eerste lustrum! Een mooie gelegenheid voor een feestje lijkt me, want in de afgelopen vijf jaar hebben we meer dan bewezen dat we er met elkaar toe doen, dat we met elkaar een belangrijke bijdrage leveren aan onze regio en dat we met onze kennis en ervaring steeds meer mensen naar passend werk kunnen begeleiden. Op naar de volgende vijf jaar dus!

FIJNE FEESTDAGEN
Ik wens iedereen hele fijne feestdagen met zijn of haar geliefden en mijn allerbeste wensen voor een gelukkig en vooral gezond 2023, waar we hopelijk vaak de gelegenheid hebben om met elkaar feestjes te vieren.