Naar de inhoud

Zoekresultaten

“Complimenten aan de kok”

Dat is één van de reacties eerder deze week op de maaltijdservice. Dinsdag is bij Scalabor de proef gestart met de maaltijdservice. Twee keer per week kunnen medewerkers een gezonde maaltijd bestellen en thuis lekker eten. Voor iedereen die een keer geen zin heeft om te koken. Of het te druk heeft om een uitgebreide gezonde maaltijd op tafel te zetten. Twee keer per week koken de koks van Scalabor een heerlijke maaltijd met verse ingrediënten. Het menu wisselt van een curry tot Hollandse pot, van pasta tot bami. Er wordt twee weken proefgedraaid aan de Driepoortenweg. Als het een succes blijkt, wordt het op meer locaties van Scalabor aangeboden.

Collega Gerrit Hartink bestelde als een van de eersten een maaltijd: “Mijn gebruikerservaring is top. Ik ben er voor om alles te proberen waar mensen hun creativiteit kunnen gebruiken. Daarom vind ik het een prima idee om gezonde maaltijden uit te proberen. En dat het zo een heerlijke maaltijd is geworden, had ik van te voren niet gedacht. Het is bijna net zo lekker als de kookkunst van mijn partner. Porties zijn ruim voldoende, met lekker veel groente. Ik ga er in de toekomst zeker vaker gebruik van maken. Prima actie van team restauratief.”

Chef Zeki maakt de mise-en-place