Vitesse op bezoek bij Scalabor

Vanmiddag hadden wij een groep bijzondere talenten in huis: een aantal spelers en medewerkers van Vitesse kwam op bezoek. Zo zagen wij onder andere Matus Bero, Viacheslav Karavaev, Roy Beerens, Arnold Kruiswijk en algemeen directeur Pascal van Wijk meewerken op onze Jumbo fietspomp afdeling. En op deze afdeling werken heel veel collega’s met een geel zwert hert. Het werd een mooie middag, waarbij onze Scalabor-talenten hun Vitesse-helden geduldig uitlegden hoe je nu zo’n oerdegelijke fietspomp maakt. De spelers boden onze collega’s een gesigneerd Vitesse-shirt aan, dat een ere-plekje aan de wand krijgt.

2 gedachten over “Vitesse op bezoek bij Scalabor

  1. Vitesse talenten brengen een bezoek aan de Scalabor talenten. Daar mogen we trots op zijn. Was er nog wel plaats aan de wand voor het mooie Vitesse shirt.

  2. geel & zwart zijn onze kleuren ! 💛🖤❤⚽️
    reeds 35 jaar seizoenkaarthouder.
    hélaas was ik op het moment van het bezoek elders.

Gesloten voor reacties.