Naar de inhoud

Zoekresultaten

OR Verkiezingen

11 oktober zijn de OR-verkiezingen voor de Ondernemingsraad van Scalabor!

De OR-verkiezingen komen er weer aan. Op 11 oktober 2018 kiezen alle medewerkers hun vertegenwoordigers in de Ondernemingsraad van Scalabor. De nieuwe OR bestaat straks uit 7 reguliere medewerkers en 10 SW-medewerkers. Dit keer stemmen SW-medewerkers op SW-kandidaten en reguliere medewerkers op reguliere kandidaten. De OR hoopt op deze manier een beter evenwicht in de vertegenwoordiging te krijgen.

Ben jij een geschikte OR-kandidaat? Doe de test!

Twijfel je en ben je benieuwd of de OR iets voor jou is? Je kunt natuurlijk de test doen. Maar je kunt ook altijd een huidig OR-lid al je vragen stellen.

Heb jij hart voor mensen & werk? Stel je kandidaat!

Vind jij dat er dingen anders en beter kunnen? Als OR-lid kun je echt het verschil maken voor jou en je collega’s. Om je kandidaat te stellen moet je minimaal 6 maanden werken voor Scalabor. Verder moet je een contract van minimaal 6 maanden hebben. En je moet het natuurlijk leuk vinden je zinvol in te zetten voor de organisatie, je collega’s en jezelf.

Via de vakbond

Als je lid bent van een vakbond, kan de vakbond je voordragen als kandidaat. De bond stuurt binnenkort een brief naar haar leden. De sluitingsdatum om je aan te melden via de bond is 30 augustus 2018.

Vrije lijst

Je hoeft geen lid van een vakbond te zijn om je kandidaat te stellen. Je kunt je ook verkiesbaar stellen via de vrije lijst. Je kunt je kandidaat stellen door een mail te sturen naar OR@scalabor.nl ter attentie van de Verkiezingscommissie. Je aanmelding moet vóór 20 september 2018 binnen zijn.