Naar de inhoud

Zoekresultaten

Inpak en montage werk

Inpak- en Montagewerk op Maat bij Scalabor: Efficiëntie en Kwaliteit Gegarandeerd

Bij Scalabor staan onze toegewijde medewerkers klaar om u te ondersteunen bij grote inpak- en montagewerkzaamheden. Met onze ruime hal als ideale werkomgeving bieden we een complete oplossing die efficiëntie en kwaliteit waarborgt.

Onze faciliteiten zijn optimaal uitgerust voor verschillende taken. We beschikken niet alleen over een ruime hal, maar ook over een speciale ruimte die ISO22000 en FSSC gecertificeerd is voor voedselveiligheid. Onze locatie omvat tevens een ruim magazijn, een goed georganiseerde expeditieafdeling en een veelzijdig machinepark dat ook ruimte biedt voor klantmachines.

Bij Scalabor begrijpen we het belang van bereikbaarheid. Onze locatie is gemakkelijk toegankelijk voor vrachtwagens, wat de logistiek soepel laat verlopen. Bovendien bieden we de flexibiliteit om het werk zowel op onze locatie als op uw eigen terrein uit te voeren, afhankelijk van uw behoeften.

Meer weten?
Wilt u meer te weten komen over onze inpak- en montagemogelijkheden? Aarzel niet om contact op te nemen met Judith Salemink. Zij staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de benodigde informatie: Judith Salemink via e-mail op j.salemink@scalabor.nl of bel haar op 06 57 56 08 26. Samen vinden we de beste oplossing voor uw specifieke inpak- en montagewerk.