Naar de inhoud

Zoekresultaten

Facilitaire Diensten

Uw Betrouwbare Partner voor Facilitaire Werkzaamheden

Scalabor staat voor u klaar als uw vertrouwde partner voor uitgebreide facilitaire oplossingen. Onze toegewijde medewerkers zijn er om u te ontlasten en uw zakelijke omgeving soepel te laten draaien. Met een divers aanbod aan facilitaire diensten, waaronder schoonmaak, catering, beveiliging en receptie, zorgen wij voor een optimaal functionerende werkomgeving.

Schoonmaakdiensten

Onze professionele schoonmaakdiensten gaan verder dan het oppervlakkig reinigen. We streven naar een hygiënische en aangename werkomgeving. Ons schoonmaakpersoneel creëert een schone  werkplek waar het fijn is om te werken.

Catering op Maat

Van kleine vergaderingen tot bedrijfsevenementen, onze cateringdiensten bieden veelzijdigheid en kwaliteit. Ons team bereidt met zorg en enthousiasme gerechten die aansluiten op uw wensen en de behoeften van uw evenement.

Veiligheid als Prioriteit

De veiligheid van uw bedrijf en personeel is van het grootste belang. Onze beveiligingsdiensten bieden gemoedsrust en bescherming. Met ervaren beveiligingspersoneel zorgen we voor een veilige werkomgeving.

Gastvrije Receptiediensten

De receptie is het visitekaartje van uw bedrijf. Onze professionele receptionisten verwelkomen gasten met een glimlach en bieden een vriendelijke, gastvrije ervaring.

Bij Scalabor begrijpen we dat een goed georganiseerde werkomgeving bijdraagt aan het succes van uw bedrijf. Onze facilitaire diensten zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en uw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren. Kies voor Scalabor en ervaar onze facilitaire oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen bijdragen aan uw succes: Judith Salemink, zij is bereikbaar via j.salemink@scalabor.nl of 06 57 56 08 26.