Naar de inhoud

Zoekresultaten

Scalabor bruist met Introdans

Onder het genot van een blikje fris, zoete popcorn en lekkere bitterballen (met dank aan onze horecacollega’s), keken we gisteren met een select gezelschap naar de preview van de Scalabor bruist dansclip. Het gezelschap bestond uit de meedansende collega’s en natuurlijk een delegatie van Introdans. En wat vond iedereen het leuk om niet alleen zichzelf maar ook alle deelnemende collega’s te zien dansen in het eindresultaat. RTV Arnhem maakte al een making off, die kun je HIER zien en nu konden we dus onze eigen dansclip bewonderen.

Een mooie samenwerking om onze pijlers leuker, fitter en slimmer kracht bij te zetten. Nog even geduld, de dansfilm is straks natuurlijk te bewonderen voor iedereen. Op naar een volgend succesvol project samen met Introdans!