Naar de inhoud

Zoekresultaten

Stoppen met roken

Vitaliteit vinden wij heel belangrijk. Want wie fit is, leeft en werkt prettiger. Daarom starten wij volgende maand een cursus stoppen met roken voor medewerkers en hun partners. Deze week waren de informatiebijeenkomsten en die werden bezocht door ruim 20 collega’s.

In een fijne sfeer kregen zij informatie en konden ze vragen stellen. Collega Erwin Lenderink was erbij als ervaringsdeskundige. Hij vertelde hoe hij drie geleden dezelfde cursus heeft gedaan. En hij heeft sindsdien geen sigaret meer aangeraakt!

Veel collega’s waren erg enthousiast en willen zich aanmelden, al dan niet samen met hun partner. De eerste groep al bijna vol, maar er zijn nog een paar plekjes vrij. En mochten er meer collega’s mee willen doen, dan starten we snel met nog een groep. Wij wensen alle collega’s alvast heel veel succes bij het stoppen met roken.

Het leven is leuker als je fit bent. Daarom bieden wij allerlei activiteiten die daarbij helpen. Elke week gaan we lunchwandelen, we oefenen met staand werken en onze mensen kunnen terecht op het spreekuur van onze eigen vitaliteitscoach. Zo werken wij aan een vitale organisatie.